Goodbye 2013
DATUM: 2013-12-31 | TID: 17:29:39 | KATEGORI: Dagbok


Sista inlägget för i år! Hoppas ni får ett underbart avslut på året och en bra start på 2014. Tack för ett super år, puss!! ❤️

I see fire - Cover
DATUM: 2013-12-30 | TID: 21:34:52 | KATEGORI: videor

Ännu en cover, av nya favoritlåten I see fire. Hoppas ni gillar den, kram! ❤️


Min dag
DATUM: 2013-12-29 | TID: 18:44:34 | KATEGORI: videor


Två favoriter
DATUM: 2013-12-28 | TID: 13:47:25 | KATEGORI: Shopping

 
Här är två av mina julklappar, en vit kabelstickad tröja och ett fodral till min dator. Jag hade önskat mig båda så jag blev verkligen jätteglad! Färgen på fodralet är så härlig, skrikrosa. Tänkte att jag kanske skulle göra inlägg med några julklappar då och då, istället för att visa alla. För nej, jag vill verkligen inte verka skrytig eller någonting sånt. Idag har jag varit ute och powerwalkat/joggat med mamma. Vi gick 6.45 km haha, duktigt efter att bara ha slöat över julen. Snart ska vi åka till farmor, chao!

To do list 2013
DATUM: 2013-12-27 | TID: 20:33:09 | KATEGORI: Dagbok



Idag har jag inte gjort någonting alls. Bara varit hemma hela dagen, kollat på gossip girl och snapchatat. Hade först tänkt träffa nån kompis men ja det blev som det blev. Kom plötsligt ihåg en lista som jag skrev i början av året. En "to do list 2013" och kryssade i den. Nästan alla utom att sova i ett tält hade jag lyckats göra! Hade nästan glömt bort den men det var kul att se att jag faktiskt gjort det mesta. Måste göra en likadan för 2014! Imorgon ska jag med familjen och äta lunch hos farmor och på söndag ska jag på bio och se Hobbit. Hoppas ni haft en roligare dag än jag haha. Puss!

2013 årsresumé
DATUM: 2013-12-27 | TID: 16:35:00 | KATEGORI: Dagbok

 
Januari. Årets första månad. Det var kallt, -15, och mycket snö. Jag fotade mycket och hade några photoshoots med Emilia och Alva. Jag, Natalie och Emilia bakade muffins en dag. En gång efter skolan åkte vi pulka med plastpåsar i Kronis haha. Jag beställde och fick hem en egendesignad kalender och en Sommaren 2012 fotobok som jag blev jättenöjd med! Var och såg en balett på operan med mormor.
 
 
Februari. I februari hände det mycket och det var en bra månad! Det var semmeldagen och alla hjärtans dag, och jag bakade muffins med geléhjärtan. Fotade mycket fina vinterbilder. Klassen åkte till Finland en vecka för att bo där som utbytesstundenter så det var sjukt kul! Jag sov över hos Emilia en helg och vi fotade och åt pizza och myste. I slutet av månaden åkte jag med familjen till Andorra på skidsemester.
 
 
Mars. Mars inleddes med att åka från Andorra till Barcelona och tillbringa en helg där med shopping och turistande. Barcelona blev min nya favoritstad, ääälskar't! Köpte min älskade Longchamp väska där. Denna månaden började snön sakta smälta och jag var med vänner och gick på bio, fotade och var i stan. Myste med doftljus på earth hour. Blev lätt beroende av kiwi och åt det hela tiden. Gjorde om mitt rum helt och fixade en fotovägg. Firade påsk och i slutet av månaden åkte jag till Finland på påsklovet.
 
 
April. Månaden när våren kom på riktigt. Det började blir varmare och vårblommorna kom. Fotade mycket vårbilder. I början av april kom jag hem från Finland. Fick en plattång som jag lockade håret med mycket. Åt sushi, var med vänner, upptäckte VS och köpte två bodymists, hade shortspremiär och en massa annat. Utbytesstudenterna från Finland kom till Sverige och vi gjorde en massa kul. Bland annat gick vi och spelade Cybertown, vilket var sjuuukt kul! Sista April firade jag valborg med Emilias familj.
 
 
Maj. Det blev varmare och jag började använde shorts mycket. Kungsträdgården var så himla fint och rosa och var där och fotade och åt yogurtglass. Gjorde också egen yogurtglass! Var i Dalarna en helg med pianogruppen och bodde på hotell. Vi gjorde en körresa också, till Göteborg där vi gick på Liseberg. I maj badade jag för första gången och solade mycket. Hade vattenkrig med tjejerna och hade en bra månad helt enkelt!
 
 
Juni. I juni slutade skolan, och dagarna innan hade vi knappt några riktiga skoldagar. Badade, solade och tog det lugnt mest. Var på Gröna Lund med vännerna. På skolavslutningen gick vi och badade efteråt. Jag fyllde år och fick min dator. Sedan åkte jag till Helsingfors till min kompis Anna och hade en rolig vecka med henne. Vi gick till Linnanmäki, Serena och en massa annat kul. Sedan firade vi midsommar innan jag och Alva åkte på seglarläger. Det blev den bästa veckan på sommaren!
 
 
Juli. Åkte till Finland och var där under hela juli. Var mest på landet och solade, badade, bastade, fotade, träffade kusinerna och allt annat vi brukar göra på landet. Var hos min morfar en vecka också. Jag tog tåget till Emilias landställe och var där en vecka och hade det mysigt. I slutet av juli åkte vi till Helsingfors och bodde på hotell där några nätter.
 
 
Augusti. Sommarlovet forsatte, jag kom hem från Finland. Träffade kompisar, fotade, var på tennisläger och badade och solade. Var och tittade på midnattsloppet. Sedan började skolan igen och allt gick tillbaka till det normala. Jag firade kräftskiva och åt kräftor. Inte den mest spännande månaden, men det var en rätt skön månad ändå.
 
 
September. Jag var i Köpenhamn med familjen en helg och shoppade och turistade. Fotade även mycket och var med kompisar. Jag och Emilia gick en kväll och fotade med hennes grannars skateboard i solnedgången och fick riktigt bra bilder! Min lillebror fyllde år så jag bakade minion-muffins till hans kalas. Aava hade också födelsedagsfest. Vi var alla tjejer där och sov över och hade kul! September var en bra månad.
 
 
Oktober. Det blev höst på riktigt med fina färger på träden och solnedgångar. Fotade mycket porträtt och höstlöv. Det blev höstlov och halloween och jag hade halloweenfest. Vi klädde ut oss och sov över och såg på skräckfilm så det var mysigt. På lovet åkte jag till Finland och på båten köpte jag mina älskade rosa Ugg's. Vi träffade också Zara Larsson i tunnelbanan en dag efter skolan.
 
 
November. Månaden inleddes med höstlov i Finland. Sedan forsatte november med shopping, fikor och att vara med kompisar. Gjorde fruktfat med några vänner en kväll och doppade frukten i nutella, muuums! Catching Fire hade premiär och vi var och såg den. Så himla bra! Hade praovecka på ett sjukhus också.
 
 
December. December är inte över än, men det här är vad som har hänt hittills. Det har varit massor av konserter med kören, bl.a lucia, advent, jul och Mandelas Minneskonsert. Jag sjöng solo inför en fullsatt storkyrka och det gick jättebra. Denna månaden har det hänt väldigt mycket. Jag har varit med vänner, till exempel fikat på nyöppnade Starbucks och myst framför filmer. Min bästavän Emilia flyttade till Finland och vi hade en överraskningsfest för henne. Sen blev det jul som jag har firat med familjen och fått en massa fina presenter och ätit god mat. Fick min älskade iPhone5S. Slingade håret och det var även snö ett litet tag. Året kommer avslutas genom att fira nyår och inleda ett nytt, förhoppningsvis bättre 2014!
 
Det här var mitt år och inlägget tog låång tid att skriva, men det var faktiskt riktigt kul att gå igenom alla bilder igen. 2013 har varit ett bra år och jag hoppas att 2014 blir minst lika bra!

Wake me up - cover
DATUM: 2013-12-26 | TID: 19:36:13 | KATEGORI: videor

Jaa inte världens bästa jag vet, men hoppas ni gillar den


iPhone5s
DATUM: 2013-12-24 | TID: 20:36:00 | KATEGORI: Dagbok



Fick en iPhone5s i julklapp! Blev verkligen såå himla glad, äntligen kan jag ta egobilder och använda emojis. ;) Är verkligen jättetacksam för allt, tack tomten!! Haha hoppas ni alla har haft en bra julafton och har ätit en massa julmat. Själv har jag lite matkoma just nu. God jul till er, puss!

God jul!
DATUM: 2013-12-24 | TID: 08:47:29 | KATEGORI: Dagbok

 
Äntligen julafton! Good juuul! 

Slingat
DATUM: 2013-12-23 | TID: 18:30:00 | KATEGORI: Dagbok

 
Det blev ljusare slingor trots allt! Några centimeter av det slitna håret rök också så håret känns fräscht och bra inför jul nu. Den första bilden stämmer inte riktigt in på hur det ser ut i verkligheten, det är inte så mörkt där nere. Haha charmig min där, not, men jaja är jättenöjd med håret iallfall! Puss!

Dagens
DATUM: 2013-12-23 | TID: 13:34:40 | KATEGORI: Outfits

kjol zara - converse - tröja primark - halsduk zara - jofama by kenza jacka
 
Vart är snön?? Det är julafton imorgon, men jag har ingen julkänsla alls på grund av vädret. Såhär ser jag iallafall ut idag, puss!

Fjärde advent
DATUM: 2013-12-22 | TID: 21:19:29 | KATEGORI: Dagbok

 
Tjeena, ligger i sängen och gör nada. Mormors katt som ska bo hos oss över jul ligger bredvid haha söt! Imorgon är det den tjugotredje, vilket betyder dagen före julafton. På eftermiddagen ska jag till frisören för att klippa mig och kanske färga. Tror att det blir ljusare, ni får se före-efter bilder sen ifall jag gör det! Pussss!

Julbak
DATUM: 2013-12-22 | TID: 14:56:24 | KATEGORI: Mat o godsaker

 
Hej bloggisen! Igår på kvällen var min gudmor här och vi julbakade och gjorde marsipanfigurer. Sedan gjorde vi även hemmagjorda mozartkulor. Marsipan med nougat innuti och sedan rullade vi dem i choklad. Supergott! Idag har jag ägnat min morgon till att göra en årsresume till bloggen. Jag gjorde månad för månad fram till december, som jag kommer göra när den här månaden är slut. Det tog fyra timmar, men det var faktiskt kul att gå igenom alla bilder jag har tagit i år och kom ihåg saker jag redan hade glömt. Inlägget kommer upp i slutet av året!
 
Och vet ni vad? Idag har vi bokat en resa till Andorra och Barcelona! På sportlovet ska vi åka skidor i Andorra precis som förra året och sedan är vi tre dagar i Barcelona. Längtaaaar!! Snart ska vi gå och köpa julgran, puss!

VS
DATUM: 2013-12-21 | TID: 13:28:21 | KATEGORI: Shopping

Fick det här i julklapp av Emilia igår, taack! 

Outfit
DATUM: 2013-12-20 | TID: 21:40:03 | KATEGORI: Mode o skönhet

<3
 

Skolavslutning
DATUM: 2013-12-20 | TID: 21:06:38 | KATEGORI: Outfits

tröja från mango - kjol från abercrombie 
 
Åh herre vilken dag. Jag har nog aldrig gråtit såhär mycket. Min bästavän Emilia flyttade till Finland idag och alla vi tjejer sa hejdå och bytte presenter och så. Först sa vi hejdå till henne och sedan åkte jag, Nata, Lisa och Pinja hem till mig. När vi satt på mitt rum och grät fick vi ryck och sprang spontant hem till Emilia och så satt vi hemma hos henne och kramades och grät tills de skulle åka till båten. Usch kommer sakna henne så grymt mycket!! 

2013
DATUM: 2013-12-20 | TID: 18:11:32 | KATEGORI: Dagbok

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja! En massa, bl.a praoade på sjukhus ("jobbade") som jag aldrig gjort förr, reste helt ensam och lite andra sakeer heh.
 
Hur har ditt 2013 varit? Både bra och dåligt. Har haft perioder då jag har varit ledsen men också stunder när livet har lekt. Det har hänt väldigt mycket roliga saker, och mitt år har varit bra även om det varit många ups and downs.
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ingen aning, hoppas det! Sommaren kommer nog bli bra iallfall, hoppas jag.
 
Blev du kär i år? Ja

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Haha jag suger på datum! 

Vad är din största framgång 2013? Jag har verkligen tagit tag i skolan och fått betyg som jag är nöjd med, vet inte riktigt om jag har nån annan "stor framgång" haha.

Vad spenderade du mest pengar på? Fika och mat skulle jag tro.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Pompeii och Wake me up. Får flashbacks från sommaren bara jag hör den sistnämnda! 

Vem har du umgåts med mest? Var med Emilia väldigt mycket på sommaren och kom verkligen nära henne då vi var mycket under hela året. Så det är nog henne som jag varit allra mest med. 

Bästa minnet från 2013? Seglarlägret skulle jag nog säga! Träffade så sjukt underbara människor, var där med bästa Alva, hade kul, seglade, njöt av sommaren och hade helt enkelt en oförglömlig vecka. ♥ Sedan var jag i Andorra och Barcelona, vilket nog var en av de bästa resor jag gjort. Och alla roliga stunder med mina fina vänner!
 
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Nej

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Hmm, att bli kär på riktigt och ha ett förhållande skulle inte sitta fel haha!

Vad önskar du att du gjort mer? Vågat säga till om hur jag känner till folk.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Njut av livet och ta vara på tiden, speciellt sommaren. Var spontan och hitta på saker, skapa minnen! Om det är nåt jag har lärt mig så är det att inget varar förevigt.
 

Gold
DATUM: 2013-12-18 | TID: 20:53:51 | KATEGORI: Shopping

 
Den här kjolen ska jag ha på nyår! Den kom på posten idag och älskar den. Sedan passar den ju på sommaren också, tänk denna till bruna ben, ett enkelt linne och solblekt hår. Ååh love it! 

Bra tisdag
DATUM: 2013-12-17 | TID: 21:45:46 | KATEGORI: Dagbok

 
Hej bloggisen! Idag har jag haft en bra dag. I morse gick vi och fikade med franskaklassen på ett franskt café, så det var en mysig start på dagen. Sedan slutade vi vid ett och efter det åkte jag in till stan med några vänner. Vi gick till Starbucks som öppnade på centralstationen idag. Goott! Efter det åkte vi hem till Lisa och såg på film. Nyss hade jag tennisträning, sista för terminen. Skulle gärna fortsätta träna hela julen men får se om jag ska på tennisläger på lovet. Tennisen gick iallafall jättebra! Resten av veckan slutar vi tidigt och sedan på fredag får vi jullov. Och idag är det exakt en vecka till julafton! Puuuss!

Surprise party
DATUM: 2013-12-16 | TID: 07:47:58 | KATEGORI: Dagbok

allt var rosa såklart, tom rosa prinsesstallrikar haha ;)
 
Här är några bilder från igår, när jag och tjejerna fixade överraskningsfest till Emilia. Hon trodde att hon bara skulle komma hem till mig över dagen, men när hon kom så hade vi lagat en brunch och hoppade fram och överraskade henne. Hon blev överraskad iallafall, haha!  Hade matkoma efteråt men gott var det! Nu ska jag åka till skolan. Sista veckan och på fredag får vi lov, puss!

Guldkjol
DATUM: 2013-12-14 | TID: 18:01:52 | KATEGORI: Mode o skönhet

gold skirt
Denna guldkjolen är påväg hem till mig! Eller egentligen kom den igår, men den var lite för stor så beställde en storlek mindre istället. Ska nog ha den på skolavslutningen, jul och nyår och har funderat lite på hur jag ska matcha den. Antagligen på nåt av sätten här ovanför. Nu håller jag bara tummarna för att den andra storleken är bättre.
 

Glad Lucia!
DATUM: 2013-12-13 | TID: 21:08:48 | KATEGORI: Dagbok

åt sushi till middag och kollade på julkalendern efter konserten idag, mys!
 
Hej bloggisen! Bloggandet suger just nu, jag vet. Men denna veckan har varit väldigt stressig. Har haft två luciakonserter, en idag och en igår. Den idag gick sjukt bra och det kändes verkligen bra efteråt! Sjöng även solo som gick bra. Har haft två prov också som gick helt okej hoppas jag. Nu har jag inte några prov längre på typ en månad, skööönt!! I helgen blir det också mycket sång, och nästa vecka har vi konsert i tv. Det kommer bli såå kul! Det är också sista veckan och på fredag får vi jullov. Glad Lucia på er! Puss!

Spännande
DATUM: 2013-12-09 | TID: 21:35:42 | KATEGORI: Dagbok

 
Måndag igen, men den har faktiskt varit helt okej. Det hände inget speciellt i skolan förutom att vi fick tillbaka ett prov som gick bra så det är jag glad för! Den här veckan är ju sista med prov och sånt så det är bara att kämpa på. Ska plugga det sista inför SO-provet imorgon nu. En annan jätterolig sak var att min körledare ringde mig och frågade en jättespännande sak! Är glad med ändå väldigt nervös, får se om jag berättar mer sen när det närmar sig. Sjukt kul iallafall! Denna veckan kommer bli stressig men rolig, med lucia och allt. Puss!

Let it snow
DATUM: 2013-12-08 | TID: 15:09:36 | KATEGORI: Foto

 

Lördag
DATUM: 2013-12-07 | TID: 21:29:31 | KATEGORI: Dagbok

 
Hejhej! Idag var jag, mamma och min gudmor i Bromma Blocks och shoppade och åt lunch. Letade efter en nyårsklänning men hittade tyvärr ingen. Dock en kjol som jag kanske ska köpa en liknande av. Alltså hur svårt ska det vara att hitta en fin klänning? Omöjligt tydligen haha. Börjar få riktig julkänsla nu! Snön har kommit, julhandel och julkalender. Såg föresten julkalendern imorse. Ja, jag kollar på den. ;) Haha älskar den, speciellt Björn Gustavsson. Skrattade så mycket åt hans "omvända psykologi". Och känner flera som går i samma skola som Sten haha. Ja nu vet ni vad jag har gjort idag. Har ni haft en bra lördag? Puss!

Favoriten
DATUM: 2013-12-07 | TID: 21:18:34 | KATEGORI: Musik


Förra vintern
DATUM: 2013-12-06 | TID: 21:40:22 | KATEGORI: Dagbok

 
Första ordentliga snön kom idag! Som jag har väntat. Det är så mörkt utan snö, nu får man lite julkänsla också. Tänkte gå och fota i snön i helgen och även ta bilder så att jag har bilder till bloggen under nästa vecka. Haha smart va. ;) Idag fick vi sluta tidigt för det är Finlands nationaldag så jag och Natalie gick och kollade lite i affärer. Jag köpte en julklapp och några superfina tröjor från Gina Tricot. Imorgon ska jag och mamma åka och leta efter en nyårs/julklänning till mig och äta lunch. Och på söndag hade jag tänkt julbaka med några vänner. Hoppas ni får en bra helg! Puss!

Inspiration
DATUM: 2013-12-05 | TID: 15:49:41 | KATEGORI: Inspiration

instagram @herttaviljanen
 
Det är en finsk tjej vars stil jag tycker är jättesnygg! Rekomenderar att följa henne. Haha känns som att jag bara bloggar om mode och stil men det är så mörkt hela tiden att det inte går att fota. Iallafall, kom nyss hem från skolan och ska äta nåt och plugga lite snart. Har fysikprov imorgon. S - v - å - r - t ! Puss!

Segt
DATUM: 2013-12-04 | TID: 21:42:00 | KATEGORI: Dagbok

 
Hejhej! Jag har haft en väldigt dålig dag idag. Ganska dålig vecka över huvudtaget faktiskt. Har pluggat hela kvällen och igår så bloggen har fått lida tyvärr, förlåt. Helgen var iallfall grym. Fick riktig julkänsla när vi sjöng julsånger på adventskonserten, hade julmarknad i skolan och efter det såg jag, Pinja och Lisa på julfilm, hade konfa med "jultema" och det var första advent. Mysigt! I måndags sov jag hos Emilia. Det var lite kort om vad som hänt sen sist. Är jättetrött och förkyld och allt är bara mörkt, vill ha snö! Hoppas det kommer på fredag som lovat. Puss på er!

Hiss eller diss
DATUM: 2013-12-04 | TID: 21:31:06 | KATEGORI: Dagbok

Uggs, världens mysigaste. Speciellt färglada är fint!
 
Snart jul! Så mysigt!
 
Julmust. Måste vara det godaste som finns haha
 
Att mysa hemma i pyamas och se på film utan att ha bråttom någonstans. Skulle inte tacka nej till det imorgon!
 
När plugg lönar sig. Blir så glad när nåt man läst till, typ ett prov, går bra.
 
Att skratta och sjukt tråkiga saker som bara jag och mina vänner kan skratta åt haha..!
Att allt blivit så mainstream. Abercrombie, Hollister, VS osv. Visst är det fint och jag vet att jag själv har det, men på nåt sätt tröttnar man lite när alla har samma. Om ni förstår?
 
Gråa slitna jeans
 
 Fake saker där det står märkets namn men det är fake. Det tycker jag bara är dålig stil mot märket. Att tjäna pengar på någon annans namn? Inspireras är okej men inte kopiera namnet och allt!
 
Att alla fina nyårsklänningar ska vara så utplockade.
 
Att det inte kommit någon snö!
 
Att jag har så mycket plugg just nu.
 
Jag blir så lätt förkyld nu på vintern, är det just nu. Jobbigt!

Dream dress
DATUM: 2013-12-03 | TID: 18:22:07 | KATEGORI: Mode & skönhet

 
Åååh dör vad den är perfekt! Tyvärr finns den inte längre på nelly.com, såå himla synd! Den skulle verkligen varit perfekt till nyår.