Barcelona
DATUM: 2014-02-28 | TID: 20:03:12 | KATEGORI: Dagbok

 
Tidigt imorse ringde väckarklockan i Andorra och vi gick ut för att vänta på en buss i kylan i 45 minuter. Lagom iskalla sådär kom ju bussen sen och chauffören sa att de skulle hämtat oss utanför vårat hotell plus att vi inte behövt vänta... Jobbigt haha! Efter fyra timmar i buss kom vi iallafall till Barcelona och vi har varit här hela dagen. Vi bestämde oss för att gå 3.9 km till primark och samma sträcka tillbaka, så det har vi gjort idag. Vi har shoppat och gått runt och vädret är underbart. När man är här frågar man sig varför man bor i Sverige? Haha skulle inte tacka nej till det här klimatet precis.

Mobilbilder
DATUM: 2014-02-27 | TID: 19:32:55 | KATEGORI: Dagbok

 
Imorgon åker vi härifrån, så här är lite blandade mobilbilder från vår vecka här i Andorra.

Shopping sneak peak
DATUM: 2014-02-27 | TID: 17:04:20 | KATEGORI: Shopping

 
Här ser ni lite av det jag köpte i Andorra la vella igår. Är jättenöjd med allt! Här på bilden ser ni en sjal och en bikiniöverdel från random märken i ett varuhus. Till sist det jag är allra mest glad över: ett par rayban aviators! Nyss lämnade vi tillbaka skidorna efter en dag i backen med snöigt väder. Imorgon tar vi en tidig buss till Barcelona. Kram!

Wanties
DATUM: 2014-02-25 | TID: 18:26:04 | KATEGORI: Mode o skönhet

Want: Johnny Bulls
Dösnygga! Dessa skönheter skulle inte sitta helt fel just nu.. Så snygga till våren och allt. Dör lite. Provade dem på rea förra veckan och blev kär. Passande nog vann jag 1000 kr i en tävling förra veckan också med en novell jag skrivit i skolan. Dock vet jag inte om det är värt det, att slösa bort pengarna direkt på ett par skor? Haha snygga är de iallafall!
 
Stylish 
Perfect everyday
 
 

Vi äger allt våra ögon ser från balkongen
DATUM: 2014-02-25 | TID: 17:23:28 | KATEGORI: Dagbok

osminkad och härligt röd i ansiktet, det bjuder jag på
 
Idag mådde jag jättedåligt så stannade på hotellet hela förmiddagen. På eftermiddagen kände jag mig iallafall bättre och gav mig ut i backen. Såg till att fota lite bilder med kameran också. Tyvärr kan man ju inte ta med den upp i bergen, så det blir mest mobilbilder därifrån. Puss!

Andorra
DATUM: 2014-02-24 | TID: 09:35:00 | KATEGORI: Dagbok

 
Idag är tredje dagen här i Andorra. Jag har försökt blogga de senaste dagarna, men när jag laddat upp bilderna har bara internet hängt sig och allt har slutat fungera. Tänkte iallafall bara säga att jag lever och har det bra. Är röd som en tomat i ansiktet av solen, och igår var det så varmt i solen att jag kunde ligga och sola i bikini på vår terrass. Härligt! Vi ska stanna här tills på torsdag och åka skidor. På onsdag ska vi ta en heldag med shopping i Andorras huvudstad Andorra la vella. Fredag till söndag ska spenderas i Barcelona. Har gjort en ny design också som ni nog har sett. Åsikter? Puss!

Uppdatering + en liten paus
DATUM: 2014-02-18 | TID: 21:50:22 | KATEGORI: Dagbok



Hej kära bloggeen! Jag har inte bloggat på fleera dagar och det ber jag om förlåtelse för. Tack för att ni ändå kollat in här. Vad har hänt sen senast då? Jo i lördags lunchade jag med Alva och så var vi hemma hos mig. Har alltid så kul med den tjejen. <3 I söndags åkte vi först till Linköping med familjen och sedan till Trosa där vi åt lunch. Det var en mysig liten resa haha. Den här veckan har det varit vår! Sol och varmt, hur härligt som helst. På fredag tar jag dessutom ledigt och drar till Andorra! Jag har tänkt att jag tar ledigt från bloggen också under lovet då jag knappt kommer ha internet där och vill göra annat än att sitta vid datorn. Efter lovet är jag iallafall tillbaka med massor av kamerabilder från Andorra och Barcelona. Jag önskar er alla ett skönt lov så hörs vi efter lovet om jag inte får lust att titta in tidigare. Hoppas ni stannar kvar, puss!!

Alla hjärtans dag
DATUM: 2014-02-14 | TID: 23:21:44 | KATEGORI: videor

Lite blandade klipp


Att sjunga
DATUM: 2014-02-14 | TID: 22:14:25 | KATEGORI: Tankar o åsikter

Åh alltså det lyckoruset jag känner just nu. Känslan efter en lyckad konsert. Efter att ha gjort det jag älskar mest av allt: att sjunga. Vi var kanske halva kören och så var det ett gäng killar som spelade instrument. Vi hade fullt med publik och massor av fika, rosor och alla hjärtans dag-saker. Sen sjöng vi en massa sköna låtar och alltså jag kan inte beskriva det. Jag sjöng solo och spelade piano, Say something. Efter en dålig dag var det verkligen helt underbart. Nervositeten innan, tystnaden när jag sjunger och applåderna efter. Komplimangerna och kramarna efter uppträdandet. Blir så varm i hela kroppen och kan inte sluta le. Bara gemenskapen när vi sjunger.
 
Kände bara för att dela med mig av hur jag känner just nu. Haha så töntig text menmen. Har precis ätit en mysig middag med famlijen och Carro och cafét blev jättelyckat! Pappa filmade när jag sjöng så tänkte kanske lägga upp det senare. Alla hjärtans dag fick ett bra slut trots allt! Puss!
 

Alla hjärtans dag
DATUM: 2014-02-14 | TID: 15:07:02 | KATEGORI: Dagbok



Glad alla hjärtans dag till er alla! Hoppas ni får/har haft en mysig dag med dom ni bryr er om allra mest. Ska jag vara ärlig har min dag varit sämst. Det ska ju vara den dagen då man ska känna sig älskad men av olika anledningar har jag bara känt tvärtom.. Well snart ska jag iväg och öva inför allahjärtansdagkonserten vi ska ha ikväll. Hoppas det blir bättre! Efter ska min gudmor komma hem till oss och äta middag. Kom ihåg att visa lite extra kärlek idag, pusspusspuss!

Tre våroutfits
DATUM: 2014-02-13 | TID: 16:04:21 | KATEGORI: Mode o skönhet

slapp classy 
beige
 
bohemic
 
Ge mig! 
 

Snart
DATUM: 2014-02-13 | TID: 15:47:48 | KATEGORI: Dagbok

Om åtta dagar bär det av till Andorra en vecka och sedan Barcelona tre dagar. Längtar ihjäl mig!!

Hej igen
DATUM: 2014-02-13 | TID: 15:36:35 | KATEGORI: Foto

 
Det var ett tag sen jag bloggade sist. Har haft mycket i skolan och så och det har inte hänt nåt speciellt sen sist, men jag ska försöka bättra mig. Idag hade vi friluftsdag med skolan. Det var iskallt och jag halkade så att mina byxor blev helt blöta... men annars var det väl bra för vi fick sluta redan vid tolv. Efter det var vi på stan en liten stund och nu är jag hemma. Imorgon är det alla hjärtans dag. Det känns inte så speciellt för har ju ingen att fira med, mina vänner åker bort och ska ha konsert haha. Men det blir säker bra ändå! Oj vilket deppigt inlägg det blev. Hoppas ni förstår att jag hellre bloggar sällan och bra, än varje dag och såna här tråkiga inlägg. Puss!!

Linköping
DATUM: 2014-02-09 | TID: 11:17:50 | KATEGORI: Dagbok



Hej, just nu sitter jag i lägenheten i Linköping. Vi kom hit igår på morgonen och gick runt på stan lite innan vi åkte på melodifestivalen genrepet. Det var kul och mäktigt live, även fast det inte var själva programmet. Efter det åt vi middag ute innan vi såg melodifestivalen igen haha på tv. Idag ska vi gå lite på stan innan vi tar tåget hem på eftermiddan. Idag fyller min vän Natalie år också, grattis igeen! <3 Puss!

Inspiration
DATUM: 2014-02-08 | TID: 10:23:59 | KATEGORI: Inspiration



Orättvisor
DATUM: 2014-02-07 | TID: 21:25:07 | KATEGORI: Tankar o åsikter

Jag blir så sjukt arg på alla orättvisor som finns i världen, speciellt mot kvinnor. Vi tjejer är precis lika smarta, starka och bra som killar. Att mina klasskompisar som är killar kommer ha lättare att få jobb och antagligen få lite mer lön än jag och de andra tjejerna, oavsett om vi jobbar med samma sak, det är verkligen helt sjukt. Helt helt sjukt. Vi lever i Sverige på 2000-talet och ändå finns det skillnad på lönen mellan män och kvinnor. Vad hände där liksom?
 
Också en sak som jag är så arg över är en sak jag läste i tidningen här om dagen. Artikeln handlade om Irans ledare som har förbjudit internet i landet. Det enda internet de får använda är sencurerat och kollat av regeringen. De får inte använde facebook eller twitter, förutom ministrarna som är aktiva på båda sidorna. Men de har förbjudit folket från att använda det? Alltså va? Vadå dubbelmoral?
 
Visst handlar det mycket om deras religion och traditioner, men jag kan bara inte se något samband mellan religion och facebook. Att en tjej och kille som inte är gifta eller släkt inte får chatta eller sitta i samma bil, (tjejerna får i vissa länder inte ens köra bil), är heelt ofattbart för mig. Det är bara gamla gubbar som styr och ställer och grundlagen är grundad på religion.
  Jag tycker att alla ska få tro och göra vad de vill, så länge det inte skadar någon annan. Man får vara muslim, kristen, ateist, ja vad man vill. Men religion och politik tycker jag är heelt olika saker. Man ska inte blanda ihop det, för då händer det här. Det går överstyr och man börjar kontrollera folk. Dom som inte tycker likadant som jag ska bort, tänker dom.
 
Jag som tjej vill ha precis samma möjligheter som min bror, mina killkompisar och alla andra killar i Sverige. Jag vill att mitt slit i skolan inte ska få vara förgäves. Jag kan. Jag kan precis lika mycket som en kille. Och jag vill. Jag vill ha samma förutsättningar som en kille. Det vill nog alla ni andra tjejer där ute, även i Iran, och de flesta killar håller nog med mig. Varför är det inte så då? Varför ska alla vara så himla gammaldagsa? Blir så trött på världen ibland.
 
den här låttexten är sååå sann!

Bootcut
DATUM: 2014-02-07 | TID: 20:06:58 | KATEGORI: Dagbok


jeans hollister - uggs - jofama by kenza jacka - af munkjacka - väska från belle shoes
 
Fredag! Det här hade jag på mig idag. Jeansen är nya, de som jag skrev om i torsdags. Jag köpte dom igår från en tjej och de är från hollister. Är jättenöjd och jag fick dom billigt, kap! De är mina första bootcutjeans och jag gillade inte alls den här modellen förut, men tycker nu att dom är riktigt snygga. Idag spelade vi pingis med skolan i vällingby och efter det var jag i vällingby centrum med Aava. Vi åt på subway där det hände en jättepinsam men rolig sak haha och så gick vi lite i affärer tills jag var tvungen att åka till pianot. Nu har jag precis ätit tacos med familjen och ska snart börja packa. För imorgon på morgonen åker jag till Linköping över helgen med familjen. Det blir mysigt, och vi ska gå på Melodifestivalen genrepet också. Mamma har en lägenhet där som vi ska bo i. Puss!

Big bang
DATUM: 2014-02-05 | TID: 21:55:26 | KATEGORI: Dagbok

snabb egobild
 
Slänger in ett snabbt inlägg innan jag stänger av datorn för idag. Idag hade jag biologiprov som jag tror gick ganska bra. Håller tummarna! Imorgon har jag engelskaprov och efter skolan ska jag möta upp en tjej vars bloppis jag ska köpa ett par jeans ifrån. Ni får se dom sen, tror de blir jättefina! Bloggen är rätt trist just nu men det blir inte mycket tid över efter allt plugg. I helgen ska jag till Linköping med familjen och stannar där hela helgen. Där kommer vi göra en rolig sak men kan berätta mer om det sen. Puss!

T.I.S.D.A.G
DATUM: 2014-02-04 | TID: 15:15:00 | KATEGORI: Outfits

tröja från gant - gammal kjol - armband från sophie by sophie

Senaste genom mobilen
DATUM: 2014-02-02 | TID: 21:38:31 | KATEGORI: Dagbok



Här är några av mina senaste mobil/instagrambilder. Idag har jag pluggat och ätit gott med Aava. Imorgon är det skola igen. Är ju lagom taggad inför en vecka med tre prov, men det är bara att kämpa på. Puss!

Frukt och nutella
DATUM: 2014-02-02 | TID: 10:49:33 | KATEGORI: Mat o godsaker

Gårdagens mellosnacks, såå gott!

Ballerinor
DATUM: 2014-02-01 | TID: 13:53:19 | KATEGORI: Mode o skönhet

spring flats
 
 

Memory
DATUM: 2014-02-01 | TID: 13:17:37 | KATEGORI: Foto

knoppar!!!! kom nu vår
 
Hej, förlåt för att jag inte bloggade igår. Orkade verkligen inte efter. Idag har jag haft sång som vanligt och det gick jättebra. Känner mig alltid så taggad på att sjunga efter att jag har varit på sånglektion. Sen har jag varit och storhandlat med mamma. Köpte en stor nutella och en massa frukt och bär så att jag kan göra fruktfat till mello ikväll. Annars har jag inga planer idag. Måste verkligen plugga, tråkigt men måste. Sen tänkte jag göra en såndär "saker som gjorde mig glad 2014"-låda. Puss!