Torsdag
DATUM: 2013-11-28 | TID: 21:58:59 | KATEGORI: Dagbok

 
Hejhej! Det syns inte på bilderna så bra men jag har två sår under ögat och på kinden. Fråga min inte hur jag lyckades haha... Ja är inte så vacker nu men får hoppas att det läker fort. Min bloggning just nu suger och jag säger redan nu att det antagligen inte kommer bli nån bloggning under helgen. Sorry men bloggen får lida lite nu. Jag tar en liten paus i några dagar och kommer tillbaka nån gång nästa vecka! Idag efter skolan så var jag med Natalie och vi köpte lussebullar och julmust och fikade. Julstämningen börjar komma. Sedan åkte vi hem till mig och skulle sälja toapapper till klasskassan... Alltså hahah förlåt men vem vill köpa toapapper? Vi gick runt och försökte sälja i två timmar men det var bara en som köpte, av Natalie. Haha så det var ganska misslyckat. Vi försökte iallafall! Imorgon ska vi till kyrkan och fira advent med skolan. Sedan på kvällen ska vi sova över med kören. På lördag morgon åker jag och Aava från kören till skolan där det kommer vara julmarknad. Älskar julmarknaden! Det är så mysigt och kuuul. Sen på söndag har jag först konfa hela dagen och senare har vi adventskonsert med kören. Hoppas ni får en bra helg så hörs vi senare! Puss!

En lista
DATUM: 2013-11-27 | TID: 22:05:45 | KATEGORI: Frågor o svar

Vad har du på dig?
 Mjukisar, en långärmad mörkblå tröja och gosiga strumpor!

Hur mår du?
 Jag mår helt okej, varken bra eller dåligt.

Vad önskar du just nu?
 Att en sak inte skulle hända men att det blev jul snart, så mys.

Vad ska du göra imorgon? Jag har skola hela dagen och efter skolan ska jag vara med Natalie och vi ska sälja toapapper för att samla pengar till klassen haha!

Vad skrattade du senast åt? Min lillebror haha. 

När grät du senast? Minns inte riktigt, tror det var förra veckan.

Senaste köp? En julklapp.

Senast sedda film? Catching fire på bio i söndags, bästa nånsin!!

Vem var den senaste som ringde dig? Emilia

Senast 3 inkomna sms? 

- För min mamma sa att hon kan skjutsa mig imorn och lämna mina saker (på kvällen)

- :O

- Haha tog sudd woop woop ;)

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?-  Ditt sms hamnar på min lista på bloggen haha xD

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? Dedu

Vart vill du åka just nu? London eller New York och shoppa, eller ett varmt land! Eller en skidsemseter haha!

Nästa planerade resa? Inget planerat, men vi har pratat om en skidresa med familjen.

Dagens känsla Glad för det mesta!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både ja och nej. Man kan ju gilla nåns utseende när man direkt ser den, och sedan klicka. Men nån kanske är jättesnygg och visar sig vara helt fel när man lär känna den. Tveksamt!

En maträtt du inte äter? Jag äter det mesta, kommer inte på nåt jag inte gillar just nu.


Today's
DATUM: 2013-11-25 | TID: 15:47:07 | KATEGORI: Outfits

blus från abercrombie - kofta från h&m - drdenim jeans

This is the rhythm of my life
DATUM: 2013-11-24 | TID: 13:42:38 | KATEGORI: Outfits

tröja från ginatricot // linne (under) från zara // kenza skinnjacka // halsduk från zara // drdenim jeans // ugg's
 
Hejhej! Såhär går jag klädd idag, för idag ska jag gå och se Catching Fireeee!! OM jag har längtat? Har läst böckerna två gånger och såg första filmen på bio och har väntat sedan dess. Äntligen!! Så taggad! Ska träffa tjejerna om en stund och sen åka till bion. Hoppas den är bra! Igår på kvällen var jag med Emilia en stund och efter det var det 50årsjubileum för Doctor Who. Sjuukt vad bra det var också! Haha det känns som att jag pratar om hur bra olika filmer är i det här inlägget. Det var iallafall gryymt och en kul grej var att One Direction var med på firandet efteråt! Puss!

Inspiration - Chloé Schuterman
DATUM: 2013-11-23 | TID: 12:22:34 | KATEGORI: Inspiration

http://nyheter24.se/modette/chloeschuterman/

Back on track
DATUM: 2013-11-22 | TID: 23:50:52 | KATEGORI: Dagbok

 
Hej bloggisen! Det var ett tag sen sist. Tog en liten paus från bloggen, men ska jag vara ärlig har det inte hänt så mycket på två dagar. Dessutom har jag knappt några bilder att lägga upp, för när jag kommer hem efter skolan är det kolsvart och för dåligt ljus för att fota i. Nu ska jag iallafall börja blogga som vanligt igen. Såg nyss en Doctor Who-special inför 50årsjubileumet imorgon. Åååh längtar!! På söndag ska jag på bio med vännerna och se Catching Fire som jag också väntat på ett bra tag. Det blir en riktig filmhelg! Snart ska jag sova, så hörs vi nog imorgon. Puss!

191113
DATUM: 2013-11-19 | TID: 21:33:48 | KATEGORI: Dagbok

fika med Natalie 
 
Hej på er! Min tisdag har varit både bra och dålig. Morgonen och skoldagen var inte bra alls. Trist väder och bara allmänt tråkig. Vi slutade iallafall tidigt så efter skolan åkte jag med Natalie till stan för hon skulle köpa en tröja. Sen tog vi en fika på espresso house och satt och pratade ett tag. Det var mysigt! Nyss hade jag tennisträning  som gick jättebra! Man blir verkligen glad när en träning går bra, och på tisdagar kör jag i en svår grupp och jag vann alla utom en match jag spelade. Nu ska jag njuta av en läxfri kväll, puss!

Bootcut?
DATUM: 2013-11-19 | TID: 21:33:38 | KATEGORI: Mode o skönhet

Basic
 
 
Jag har aldrig riktigt fattat grejen med bootcut jeans. Men nu har det börjat bli mode igen och jag har sett många ha det så vet jag inte längre. Kanske det är lite fulsnyggt ändå? Haha jag vet inte. Tveksamt om jag själv skulle vilja ha det, men visst är det väl ändå snyggt till vissa saker? Vad tycker ni? Hiss/Diss?

OOTD
DATUM: 2013-11-18 | TID: 15:42:41 | KATEGORI: Outfits

halsduk från zara - kofta från vila - jeans från ginatricot - tshirt från h&m - ugg's - kenza jacka
(förlåt för sämsta kvalitén!)

Senaste mobilbilderna
DATUM: 2013-11-17 | TID: 17:56:00 | KATEGORI: Dagbok

stan igår // lunch på vapiano med mamma
 
praolapp // mellis efter en jobbdag
 
shopping med Emilia förra helgen // mobilversionen av frukthimlen haha ;)
 
Hejhej! Idag har jag varit på konfaträff hela dan. Det var faktiskt rätt kul, nu när man börjar lära känna folk så är det inte lika stelt. Imorgon är det skola igen. Orkar verkligen intee, men det ska bli kul att träffa alla. Puss!

Bastille i Sthlm
DATUM: 2013-11-16 | TID: 18:17:55 | KATEGORI: Musik

  
 
 
 
Bastille har konsert i Stockholm ikväll. Önskar såå mycket att jag skulle vara där! Kollade på biljetter förut men det var slutsålt. Ångrar verkligen att jag inte tänkte på att köpa biljetter när de släptes. Här är iallafall mina favoritlåtar av Bastille. Ska lyssna på dom hela kvällen och deppa för att jag inte är på konserten... Haha nej men det skulle verkligen varit grymt!! Någon som ska dit? 

Cozy
DATUM: 2013-11-16 | TID: 15:53:40 | KATEGORI: Outfits

halsduk från zara, mjukisar från abercrombie, tröja från primark
 
Hejhej! Detta har jag på mig just nu, slappt och skönt. Imorse hade jag sånglektion som vanligt och efter det åkte jag och mamma och shoppade och åt lunch på Vapiano. Jag köpte halsduken på bilden från Zara. Den kommer användas flitigt under vintern! Mamma köpte den suupersnygga neverfull väskan. Avis? Ja! Har kollat på den nya säsongen av Downton Abbey nyss och har inga andra planer ikväll. Imorgon är det konfaträff. Puss!

Happy friday
DATUM: 2013-11-15 | TID: 20:18:56 | KATEGORI: Dagbok

FREDAG! Är glad idag utan nån speciell anledning, kunde inte sluta le i eftermiddags. Hade sista dagen på praon och fick tyvärr inte vara med på operationen för den hade blivit inställd. Synd! Annars gick dagen bra och hade pianolektion. Det var kul, inte för att jag hade övat, men har verkligen världens skönaste pianogrupp haha! Ganska speciell. Nu ska jag bara ta det lugnt och se på film med familjen. Puss! 

Thursday
DATUM: 2013-11-14 | TID: 17:47:49 | KATEGORI: Dagbok

Hej bloggisen!  Idag vaknade jag halv 6 och åkte till praon, seegt. Men min mammas kompis, som fixade platsen åt mig, visade mig runt på sjukhuset och fixade även så att jag ska få vara med och se på en operation imorgon. Är nervös men det går nog bra. Är inte så rädd för blod så det kan nog bli intressant. Bara jag inte svimmar haha! Det var nån som ville att jag skulle berätta mer om min prao, så tänkte att jag kan göra det i ett annat inlägg. Nu på eftermiddan träffade jag Lisa en kort stund, men sen var hon tvungen att åka till sin tennis. Hoppas ni haft en bra torsdag, puss!
 

Dear Santa
DATUM: 2013-11-13 | TID: 21:09:55 | KATEGORI: Dagbok

Dear Santa
 
Det är 6 veckor kvar till jul och jag har börjat fundera på vad jag ska önska mig i julklapp. Här är några saker: 
Juicy Couture tracksuit, eos lip balm, iPhone 5, vit kabelstickad tröja, kudde, mysig kofta, macro-objektiv, hörlurar, marc by marc jacobs datorfodral, nån fin väska som man kan ha i skolan, snygga tröjor, pennskrin & neccesär, plånbok, jeans

Bubblegum pink
DATUM: 2013-11-13 | TID: 11:23:01 | KATEGORI: Shopping

 
Jag köpte det här nagellacket i söndags på H&M. Älskar verkligen färgen, så söt! Kan dock inte använda den denna veckan för man får inte ha nagellack på sjukhuset haha. På tal om sjukhus så ska jag åka till jobbet om en halvtimme. (Haha det lät vuxet ;)) Puss!

Prao
DATUM: 2013-11-11 | TID: 21:25:33 | KATEGORI: Dagbok

 
Hej på er! Idag hade jag första praodagen. Jag började först vid halv ett så fick sova länge vilket var skönt. Praoar ju på ett sjukhus så fick ha på mig (för stora) sjukhuskläder, hjälpa patienter och sitta mycket i fikarummet och göra ingenting. Det var väldigt lugnt och det hände inte så mycket men det var väl kul ändå haha! Slutade vid halv sju och åkte direkt till tennisen. Sen kom jag hem och åt och nu ska jag sova. Är helt slut, och måste vakna halv 6 imorgon för börjar tidigt. Puss och godnatt!

Sunday funday
DATUM: 2013-11-10 | TID: 20:12:25 | KATEGORI: Dagbok

 
Hejhej! Idag på morgonen hade vi konsert och efter det var jag med familjen och min gudmor ett tag. Sedan frågade Emilia om jag ville åka till Liljeholmen med henne, så vi åkte dit och shoppade lite och åt yogurtglass. Köpte lite småsaker men är nöjd! Sen åkte vi hem till Emilia och jag kom hem nyss. Det har varit en bra söndag och det bästa är väl att det inte är skola imorgon! Vi har nämligen prao hela nästa vecka. Imorgon börjar min prao på ett sjukhus så det blir nog kul. Jag börjar först vid halv ett så får en ordentlig sovmorgon. Puss!

Fruktfat
DATUM: 2013-11-09 | TID: 21:45:16 | KATEGORI: Mat o godsaker

 
Hej bloggisen! Allt bra med er? Idag skulle jag och tjejerna åkt och badat, men det blev ändrade planer så vid fyra gick istället jag och Lisa och köpte frukt och nutella och gick hem till mig fixade fruktfat. Sen kom Emilia och Pinja och hjälpte till. Vi skulle sett på film men det blev istället att vi satt i soffan och pratade. Mysigt! Sjuuukt gott med frukt också, mycket godare och nyttigare än godis. Puss! 

Sommaren
DATUM: 2013-11-09 | TID: 13:00:00 | KATEGORI: Dagbok

 
Lite bilder från den underbara sommaren. Saknar bruna ben, bad och sol, sovmorgnar och allt annat som hör sommaren till. Det är svårt att låta bli att längta tillbaka när jag kollar på dom här bilderna, men får tänka på att det är mysigt med jul snart! Puss

Outfit
DATUM: 2013-11-07 | TID: 20:15:42 | KATEGORI: Mode o skönhet

cozyyyy
 
Hej bloggisen! Första pluggfria kvällen på länge, ni anar inte hur skönt. Imorse var jag sjukt trött. Tog mig upp iallafall och hade en ganska tråkig dag. Torsdagar är de längsta dagarna i veckan, segt. Efter skolan var jag stund med Aava och Pinja. Imorgon är också sista skoldagen innan praoveckan!
 
Outfiten här ovanför tycker jag är så mysig! Älskar ju ugg's, men har fastnat för färgglada lite extra just nu. Tycker verkligen det är fint att lysa upp en basic outfit med färgglada skor. Sen pälsjackor kan vara snyggt om man matchar rätt. Den på bilden kostar över 46 000 kronor, så fakepäls är bättre för både djuren och plånkan haha. Vad tycker ni? Puss!

Sanningar
DATUM: 2013-11-06 | TID: 20:42:26 | KATEGORI: Dagbok

Jag har redan börjat skriva upp vad jag önskar mig i julklapp.
 
Jag älskar julen! Speciellt lucia, luciakonserterna är mysigast. Vi började öva till lucia idag och jag bara äälskar det haha!
 
Jag stör mig på att allt är så mainstream fast jag själv har många saker som andra har. Menar att varannan människa har converse eller uggs, hollistertröja osv.
 
Har alltid perioder när jag lyssnar på något speciellt band mycket. Bastille är det band jag lyssnar på mest just nu.
 
Vi såg skräckfilm på franskan idag och sen när jag skulle gå hem i mörkret... haha ja var lagom rädd.
 
Jag har aldrig färgat håret men vill slinga mitt hår ljusare i vinter. För det blir så mörkt på vintern. :(
 
Hatar när man skriver på kik och det bara står R, man känner sig så dissad. Eller när man skriver med nån som inte använder smileysar så känns det som att chatta med en robot.
 
Dom här sanningarna var ganska onödiga haha.
 

Nothing special
DATUM: 2013-11-05 | TID: 21:47:23 | KATEGORI: Dagbok

Hej bloggisen! Förlååt för min usla uppdatering! Jag var för trött för att sitta framför datorn igår för hade vaknat tidigt på färjan, åkt hem och bytt om och sen stressat till skolan. Hade sedan tennis på kvällen som gick halvbra för jag var så trött haha... Idag hade jag so-prov som kändes bra och nyss kom jag från träningen (som gick bättre idag). Har matteprov imorgon så wish me luck! Har inget intressantare att berätta än om alla dessa prov och träningar, men det händer inte så mycket mer just nu. I helgen hade jag och några vänner iallafall tänkt åka och bada och nästa vecka är praoveckan! Det ser jag fram emot så hoppas det blir bra. Nu ska jag sova, är sjukt trött och känner att jag skulle kunna somna är framför datorn haha. Oj vilket långt inlägg! Aja puss på er, vi hörs imorgon!
 

Burgundy
DATUM: 2013-11-03 | TID: 16:55:33 | KATEGORI: Mode o skönhet

perfect winter dress
 
 
Jag vet att det är ganska tidigt men har kollat lite på julavslutnings/jul/nyårsklänningar. Denna från nelly.com är sjukt fin! Vad tycker ni? 

Det sista av hösten
DATUM: 2013-11-03 | TID: 12:16:39 | KATEGORI: Foto

 
Hej på er, just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på maat. Har packat och städat allt nu för i eftermiddag åker vi hem. Imorgon är det skola igen, orkar verkligen inte. Lovet gick för fort! Kommer hem imorgon på morgonen iallafall. Puss!

Jag vill se världen
DATUM: 2013-11-02 | TID: 08:11:24 | KATEGORI: Tankar o åsikter

 
Jag vill resa, se världen. Det finns så mycket jag vill göra, se. Nästa sommar ska jag konfirmera mig på Kreta vilket jag hoppas kommer bli sjukt kul. I början av sommaren ska jag också till Italien med kören. 2015 vill jag åka på språkresa, antagligen till England. Tänk att bo där i ungefär en månad och lära sig språket och ha kul. En dröm skulle vara att efter skolan ta ett sabbatsår innan jag börjar jobba och resa iväg för att se världen. Min mamma gjorde det och det verkar helt fantastiskt! En sak jag vill göra innan jag dör är att dyka med tuber bland koraller och fiskar. Har alltid älskat att bada och dyka så det skulle vara helt underbart. Brukar läsa bloggar av folk som åker iväg till ett annat land för att plugga eller resa runt jorden. Tänk att plugga på high school ett år i USA eller vara aupair i Paris. Min gudmor gjorde båda. Ååh drömmen! Att se en helt ny kultur och lära känna nytt folk, skaffa minnen för livet.

Höstoutfit
DATUM: 2013-11-01 | TID: 16:57:28 | KATEGORI: Outfits


Curly
DATUM: 2013-11-01 | TID: 08:42:13 | KATEGORI: Dagbok

 
Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har inte gjort nåt alls. Borde börja plugga för har so- och matteprov direkt efter lovet. Samma dag. Alltså hur tänker lärarna?? På lovet ska man inte behöva plugga... På eftermiddagen har vi tänkt åka till stan och kolla lite. Puss!